Původ: bakterie kyseliny mléčné z Francie
WildBrew
™ Sour Pitch je bakterie připravená ihned k použití.
Vysoce výkonná a vysoce čistá bakterie mléčného kvašení specificky
vybraná pro svou schopnost produkovat širokou škálu stylů kyselého piva.
WildBrew ™ Sour Pitch vytváří čistý a vyvážený profil vůní citrusů typický
pro tradiční i moderní kyselé pivní styly.
Je-li inokulován při optimální teplotě a správných podmínkách,
je to účinný, bezpečný a snadný způsob, jak zacházet s bakteriemi pro různé
techniky kyselosti piva.
Mezi styly, které lze vařit pomocí WildBrew ™ Sour
Pitch, patří mimo jiné Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild a Sour IPA.
WildBrew ™ Sour Pitch dodá nepřekonatelnou konzistenci, bez složité aplikace,
plně zajištěný výkon a bezkonkurenční čistotu pro vaření stylu kyselého piva
podle vašeho výběru.
Bakterie WildBrew ™ Sour Pitch vykazují:
Rychlý pokles pH, který může být dokončen do 2
dnů; obvykle do 24 až 36 hodin.
Vysoká kyselina mléčná versus nižší produkce kyseliny octové.
Vůně a chuť jsou citrusové a pikantní s nádechem ovoce.
Optimální teplotní rozsah pro WildBrew ™ Sour Pitch při výrobě kyselých pivních
stylů je mezi 30 - 40 ° C
Dávkování je 0,1 g / l. Jedno balení 10g na 1 hl. Skladovací teplota: 4 ° C
Klasifikace jako
Lactobacillus plantarum, fakultativní hetero-fermentativní kmen.
Charakteristika:
WildBrew Sour Pitch je bakterie kyseliny mléčné speciálně určená pro schopnost
produkce "kyselých" piv, tzv. sour beers. WildBrew Sour Pitch
produkuje čistou citrusovou příchuť. Doporučené dávkování je 10 g/hl. Zboží s prošlou dobou minimální trvanlivosti: 04. 2021
|