Laktóza - Mléčný cukr 500gDE Magnum 50g/skl.2020

Sour Pitch 10g  -  SLEVA !!!
Zobrazit v plné velikosti


Sour Pitch 10g - SLEVA !!!

Cena: Kč 380
Kč 230
Ušetříte: Kč 150

Zeptejte se na tento produkt


Původ: bakterie kyseliny mléčné  z Francie

WildBrew ™ Sour Pitch je bakterie připravená ihned k použití.
Vysoce výkonná a vysoce čistá bakterie mléčného kvašení specificky
vybraná pro svou schopnost produkovat širokou škálu stylů kyselého piva.
WildBrew ™ Sour Pitch vytváří čistý a vyvážený profil vůní citrusů typický
pro tradiční i moderní kyselé pivní styly.
Je-li inokulován při optimální teplotě a správných podmínkách,
je to účinný, bezpečný a snadný způsob, jak zacházet s bakteriemi pro různé techniky kyselosti piva.

Mezi styly, které lze vařit pomocí WildBrew ™ Sour Pitch, patří mimo jiné Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild a Sour IPA.
WildBrew ™ Sour Pitch dodá nepřekonatelnou konzistenci, bez složité aplikace,
plně zajištěný výkon a bezkonkurenční čistotu pro vaření stylu kyselého piva podle vašeho výběru.
Bakterie WildBrew ™ Sour Pitch vykazují:

 Rychlý pokles pH, který může být dokončen do 2 dnů; obvykle do 24 až 36 hodin.
 Vysoká kyselina mléčná versus nižší produkce kyseliny octové.
 Vůně a chuť jsou citrusové a pikantní s nádechem ovoce.

Optimální teplotní rozsah pro WildBrew ™ Sour Pitch při výrobě kyselých pivních stylů je mezi 30 - 40 ° C
Dávkování je 0,1 g / l. Jedno balení 10g na 1 hl. Skladovací teplota: 4 ° C

Klasifikace jako Lactobacillus plantarum, fakultativní hetero-fermentativní kmen.

Charakteristika: WildBrew Sour Pitch je bakterie kyseliny mléčné speciálně určená pro schopnost produkce "kyselých" piv, tzv. sour beers. WildBrew Sour Pitch produkuje čistou citrusovou příchuť. Doporučené dávkování je 10 g/hl.

Zboží s prošlou dobou minimální trvanlivosti: 04. 2021


Dostupnost

Dodáváme během:

2-3d.gif