Laktóza - Mléčný cukr/400gAmerican West Coast Ale Yeast 11g

Sour Pitch 10g
Zobrazit v plné velikosti


Sour Pitch 10g

Cena: Kč 365

Zeptejte se na tento produkt

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Původ: bakterie kyseliny mléčné původem z Francie

WildBrew ™ Sour Pitch je bakterie připravená ihned k použití.
Vysoce výkonná a vysoce čistá bakterie mléčného kvašení specificky
vybraná pro svou schopnost produkovat širokou škálu stylů kyselého piva.
WildBrew ™ Sour Pitch vytváří čistý a vyvážený profil vůní citrusů typický
pro tradiční i moderní kyselé pivní styly.
Je-li inokulován při optimální teplotě a správných podmínkách,
je to účinný, bezpečný a snadný způsob, jak zacházet s bakteriemi pro různé techniky kyselosti piva.

Mezi styly, které lze vařit pomocí WildBrew ™ Sour Pitch, patří mimo jiné Berliner Weisse, Gose, lambic, American Wild a Sour IPA.
WildBrew ™ Sour Pitch dodá nepřekonatelnou konzistenci, bez složité aplikace,
plně zajištěný výkon a bezkonkurenční čistotu pro vaření stylu kyselého piva podle vašeho výběru.
Bakterie WildBrew ™ Sour Pitch vykazují:

 Rychlý pokles pH, který může být dokončen do 2 dnů; obvykle do 24 až 36 hodin.
 Vysoká kyselina mléčná versus nižší produkce kyseliny octové.
 Vůně a chuť jsou citrusové a pikantní s nádechem ovoce.

Optimální teplotní rozsah pro WildBrew ™ Sour Pitch při výrobě kyselých pivních stylů je mezi 30 - 40 ° C
Dávkování je 0,1 g / l. Jedno balení 10g na 1 hl. Skladovací teplota: 4 ° C

Klasifikace jako Lactobacillus plantarum, fakultativní hetero-fermentativní kmen.

Charakteristika: WildBrew Sour Pitch je bakterie kyseliny mléčné speciálně určená pro schopnost produkce "kyselých" piv, tzv. sour beers. WildBrew Sour Pitch produkuje čistou citrusovou příchuť. Doporučené dávkování je 10 g/hl.