Belgické klášterní kvasnice
Vyznačují se rychlou fermentací, vysoká flokulační schopnost a sedimentace po fermentaci.
Vytvářejí jemné, charakteristické, velmi vyvážené aroma se stopami ovoce.
Fermentační vlastnosti: vysoké. Velká tolerance k alkoholu (do 11%)
Použití :
- Široká škála od piv typu saison, klášterních piv, belgických stylů (dubbel, trippel, quadruppel) a některé ipa.
- Vhodné rovněž k dokvašování v láhvích nebo sudech.
Doporučená teplota fermentace : 15-20°C.
Pracovní teplota: 12-25°C
Rehydratace : desetinásobek vody při teplotě 27°C ± 3°C (80 ° F ± 6 ° F)/15-25L mladiny.
Skladování :
- Baleno v ochranné atmosféře.
- Skladujte na suchém a chladném místě pod 10°C.
- Otevřená balení se musí skladovat při teplotě do 4°C a spotřebovat do 7 dnů.
- 6.2018 / záruka 36 měsíců od data výroby - 6.2019 !
Výrobce: Fermentis, Francie. BB.: 12.21 Do vyprodání zásob
|